About us

Here you can write about the company, for example. Curabitur blandit tempus porttitor.

Öppettider för besök i butiken (gäller alla helgfria vardagar)Mån-Fre: 10:00-18:00

Lördag: 11:00 -16:00

Hitta butiken Närmaste T-bana är Rådmansgatan.


När du ser vår soldat vid entrén så vet du att du har kommit rätt.

Avvikande öppettider under året

AVVIKELSER


Julafton Stängt
Juldagen Stängt
Annandagjul Stängt
Nyårsafton Stängt
Nyårsdagen Stängt
Långfredag Stängt
Påskafton Öppet 11-16
Annandag Påsk Stängt
Första maj Stängt
Krist himmelfärdsdag Stängt
Sveriges nationaldag Stängt
Midsommarafton Stängt
Midsommardagen Stängt
Alla helgons dag Stängt

VÅR HISTORIA

FRÅN EN KÄLLARLOKAL I VÄSTERÅS

Som Harley Davidson, Amazon, Apple och andra företag har även Knivnet & Garderoben startat i en källarlokal. Året var 1982 och platsen Västerås. Garderoben har en ödmjuk start och man säljer persedlar och militärt överskott, begagnat såväl som nytt, och satsade särskilt på postorder. Företaget blomstrar och flyttar till Halstahammar år 1988. Garderoben är en framtidsinriktad branschledare och redan 1999 är Garderobens webbutik igång.

2003 köper Khan upp företaget och inleder en modernisering genom att sälja överskottsmaterialet, förnya och utöka produktsortimentet och flytta verksamheten till Tegnérgatan 20 i Stockholm. Företaget växer så det knakar och butiken på Tegnérgatan blir en omtyckt destination med besökare från hela världen.

Under åren mångdubblas kunder och fans, och personalen blir fler. 2010 bestämmer sig Khan för att gå i pension och säljer företaget.
 

ÅTERKOMSTEN

2014 önskar de nya ägarna att sälja Garderoben, vilket Khan uppmärksammar och bestämmer sig för att återigen driva företaget. Vad får Khan att göra detta? Vad får tidigare anställda att söka sig tillbaka till företaget? Äventyr. Garderoben har alltid varit ett spännande företag där ovanliga produkter och fascinerande människoöden möts. Människor som i många år har förlitat sig på Garderoben inför sina egna äventyr.

Oavsett om det är ett garage, en källare, eller ett studentrum, har varje företag en blygsam start. Det handlar inte om var du börjar, utan var du hamnar.

2014 känns stort och framtiden större. Följ med oss när vi utforskar hur vi kan tjäna er kunder bättre, växa och ha kul tillsammans.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.