Om oss


Garderoben säljer kläder och utrustning för militär, polis, säkerhetsbranschen, airsoft, sport- och friluftslivsentusiaster. Butiken i Stockholm har över 10.000 produkter! Garderoben har en fysisk butik som ligger på Tegnergatan 20 i centrala Stockholm.

 

Våra produkter används av yrkesfolk och amatörer som ställer högra krav på hållbarhet och funktionalitet. Bland våra kunder märks militärer, poliser, väktare och äventyrare som dagligen förlitar sig på våra produkter. Vi är stolta över att kunna tillgodose med det bästa för våra kunder.

Välkommen in och prova din nya uniform, friluftskläder och kängor hos oss!

 


Öppettider för besök i butiken (gäller alla helgfria vardagar)Mån-Fre: 10:00-18:00

Lördag: 11:00 -16:00


När du ser vår soldat vid entrén så vet du att du har kommit rätt.


Avvikande öppettider under året

AVVIKELSER


24/12 Julafton  Stängt
25/12 Juldagen Stängt
26/12 Annandag jul Stängt
31/12 Nyårsafton Stängt
1/1 Nyårsdagen Stängt
6/1 Trettondag jul Stängt
29/3 Långfredag Stängt
30/3 Påskafton Öppet 11-16
1/3 Annandag Påsk Stängt
1/5 Första maj Stängt
9/5 Krist himmelsfärd Stängt
6/6 Sveriges nationaldag Stängt
21/6 Midsommarafton Stängt
22/6 Midsommardagen Stängt
2/11 Alla helgons dag Stängt


Hitta till vår butik!


Till fots Närmaste T-bana är Rådmansgatan.
VÅR HISTORIA

FRÅN EN KÄLLARLOKAL I VÄSTERÅS

Som Harley Davidson, Amazon, Apple och andra företag har även Knivnet & Garderoben startat i en källarlokal. Året var 1982 och platsen Västerås. Garderoben har en ödmjuk start och man säljer persedlar och militärt överskott, begagnat såväl som nytt, och satsade särskilt på postorder. Företaget blomstrar och flyttar till Halstahammar år 1988. Garderoben är en framtidsinriktad branschledare och redan 1999 är Garderobens webbutik igång.

2003 köper Khan upp företaget och inleder en modernisering genom att sälja överskottsmaterialet, förnya och utöka produktsortimentet och flytta verksamheten till Tegnérgatan 20 i Stockholm. Företaget växer så det knakar och butiken på Tegnérgatan blir en omtyckt destination med besökare från hela världen.

Under åren mångdubblas kunder och fans, och personalen blir fler. 2010 bestämmer sig Khan för att gå i pension och säljer företaget.


ÅTERKOMSTEN

2014 önskar de nya ägarna att sälja Garderoben, vilket Khan uppmärksammar och bestämmer sig för att återigen driva företaget. Vad får Khan att göra detta? Vad får tidigare anställda att söka sig tillbaka till företaget? Äventyr. Garderoben har alltid varit ett spännande företag där ovanliga produkter och fascinerande människoöden möts. Människor som i många år har förlitat sig på Garderoben inför sina egna äventyr.

Oavsett om det är ett garage, en källare, eller ett studentrum, har varje företag en blygsam start. Det handlar inte om var du börjar, utan var du hamnar.

2014 känns stort och framtiden större. Följ med oss när vi utforskar hur vi kan tjäna er kunder bättre, växa och ha kul tillsammans.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.