Uniformsrabatt


- För uniformsklädda yrkesgrupper

Vi erbjuder såklart rabatt på 10% på vårt sortiment för de modiga individer som är aktiv inom militären, försvarsmakten, hemvärnet, polisen, ambulansen, säkerhetsbranschen och räddningstjänsten. Genom vår uniformsrabatt vill vi uttrycka vår djupa tacksamhet för deras insatser att skydda och bevara vårt samhälle. Deras dagliga uppoffringar för att säkerställa vår trygghet och öppenhet förtjänar erkännande och stöd. Vi strävar efter att förse dem med de bästa verktygen och materialen för att möta de utmaningar de står inför, och vår rabatt är ett uttryck för vår solidaritet och respekt för deras arbete.

Rabatten är kopplad till dig personligen och gäller när du är inloggad i webbshoppen eller när du handlar i vår butik i centrala Stockholm på Tegnérgatan 20.


Hur fungerar vår uniformsrabatt?

Vår uniformsrabatt fungerar enkelt och smidigt. När du har skickat in ditt bevis / giltig legitimation för yrket., tilldelas du en unik kod. Denna kod kan sedan användas antingen vid onlineköp på vår hemsida eller vid fysiska inköp i vår butik i centrala Stockholm. På så sätt kan du dra nytta av din rabatt och få tillgång till de produkter du behöver för ditt viktiga arbete på ett bekvämt sätt.Hur gör jag för att ta del av uniformsrabatten?

  • Skicka någon form av bild eller dokument som styrker ditt yrke. Informationen skickas till info@garderoben.se.
  • När vi har fått in all relevant information tilldelas du en unik kod som ger dig permanent rabatt på de flesta produkter i butiken. Koden appliceras i kassan.

Notera att koden är personlig och får ej delas ut och användas av tredje part. Vid oegentligheter som exempelvis spridning av koden så förbehåller vi oss rätten att inaktivera koden. De flesta varumärken är representerade, som exempelvis Snigel, Original S.W.A.T och Wiley X. Notera att Uniformsrabatt ej kan kombineras med andra rabatter.


KUNDTJÄNSTMängdrabatter - Exempelvis myndigheter

För mängdrabatter vid större inköp, till exempel för myndigheter, rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en skräddarsydd offert. Vi förstår vikten av att tillhandahålla högkvalitativ utrustning till personal inom blåljussektorn, men även till militära enheter, inklusive hemvärnet. Därför erbjuder vi speciella rabatter för dessa grupper som en del av vår uniformsrabatt. För ordningsvakter har vi ett brett utbud av utrustning som är speciellt anpassad för deras behov och krav. Kontakta oss gärna för mer information och för att diskutera era specifika krav och önskemål. Vi ser fram emot att få hjälpa er med era inköp.Att välja rätt utrustning för ditt yrke

Det kan vara en utmanande uppgift att välja rätt utrustning för sitt yrke. Oavsett om du arbetar inom blåljus, militären, hemvärnet eller någon annan uniformerad profession, är det viktigt att ha rätt verktyg för att lösa uppgiften på bästa möjliga sätt.

Men oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig. Vår expertis och erfarenhet gör att vi kan guida dig genom urvalet och ge dig den information och support du behöver för att fatta de bästa besluten. Oavsett om du behöver skyddsutrustning, specialverktyg eller annan utrustning för din yrkesroll, finns vi här för att säkerställa att du får det du behöver för att lyckas i ditt arbete.

Om du befinner dig i eller i närheten av Stockholm, så är du mer än välkommen att besöka vår butik på Tegnérgatan 20. Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till vår lilla butik där du kan utforska vårt breda sortiment av utrustning och tillbehör för olika yrkesgrupper. Hos oss kan du förvänta dig kunnig och personlig service samt möjligheten att få svar på eventuella frågor och funderingar du kan ha angående våra produkter.Hitta till vår butik!JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.