Magnum tillverkar yrkeskängor för polis, militär och ordningsvakter och väktare

Magnum

Köp Magnum kängor hos Garderoben över nätet och i StockholmsbutikenMagnum är ett välkänt varumärke inom taktiska yrkeskängor som har funnits på marknaden sedan 1982. Företaget grundades då efterfrågan på lätta, bekväma och taktiska kängor kom från FBI:s träningscenter i USA.

Varje produkt är tillverkad med slutanvändaren i fokus och de primära målgrupperna är poliser, militärer och säkerhetspersonal. Magnum finns idag i mer än 80 länder och är idag ett av få tillverkare av taktiska kängor som är globalt auktoriserat.

Arbetar du som skyddsvakt, ordningsvakt eller väktare? Välj då Magnums kängor som har dragkedja för ökad komfort och snabbare avtagning. Magnum har även vattentäta kängor som tack vare kängans materialdesign håller sig svala. Bra för yrkesproffs som arbetar såväl inomhus som i krävande miljöer utomhus.

Nyhet! Garderoben kan nu erbjuda Magnus senaste kängor i Viper Pro serien. Dessa kängor är för krävande miljöer både inomhus och utomhus. Viper Pro kängor är designade för att sitstarka och ändå fjäderlätta. Givetvis kan du förutsätta att kängorna har välbehövliga detaljer som avtagbar innersula, dragkedja samt att de är larmbågssäkra.

Just att det är larmbågssäkra är viktigt för dig som arbetar på flygplats eller anstalt så att du slipper höra larmbågen tjuta vid varje passering.

Upptäck varför yrkesproffs väljer Magnus taktiska kängor

Magnum Elite Spider 8.0
999 kr
1.299 kr