Bates: kängor för militärer, polis och annat yrkesfolk sedan 1885

Bates

Bates

Sedan 1885 har Bates varit pionjärer inom utveckling av kängor och skor, mycket tack vare deras orubbliga engagemang för dem som är beroende av deras produkter. I dag tjänar Bates stolt som en av de största leverantörerna av skodon i världen till den amerikanska federala regeringen, försvarsdepartementet, avdelningar inom allmännyttiga tjänster över hela USA samt till militära elitstyrkor i mer än sextio länder.

Bates har förtur till de finaste och mest överlägsna råvarukomponenter och material som existerar, inklusive GORE-TEX och Vibram. Bates tillverkar stolt kängor & skor för de som förtjänar dem mest: män och kvinnor i uniform.

Vårda dina Bates kängor rätt - dubbla deras livslängd

Förläng livslängden på dina Bates kängor genom att följa dessa enkla råd:

  • Använd alltid ett skoblock i kängorna när de inte används. Ett skoblock ser till att passformen bevaras och att kängorna torkar snabbare. Torka aldrig kängor genom att utsätta dem för värme, tex eld. 
  • Ta dagligen bort smuts från kängorna med en mjuk borste. När du har använt kängorna en längre tid och de har blivit mer smutsiga, rengör kängorna med mild såpa och varmt vatten.
  • Torka Bates kängorna genom att öppna upp dem fullständigt och ta bort insulan och skosnören. Torka kängorna i rumspemperatur.
  • Genom att ha två par kängor som du växlar mellan - och använder skoblock - förlänger du dina Bates skors livslängd markant då kängorna får vila och bli av med svett och fukt. Hur längre kommer skorna hålla? Upp till två gånger som kängor som används dagligen utan skoblock.